Onze activiteiten

Elk lid kan zelf activiteiten voor de club organiseren. Dit kunnen eenmalige activiteiten zijn of met een repetitief karakter. Activiteiten worden zowel op deze pagina aangekondigd als medegedeeld via een persoonlijk bericht op lichess aan alle leden. Hieronder kan je de voorlopige belangrijkste activiteiten terugvinden.

• Op maandagavonden om 20uur organiseren we interactieve sessies over een schaakthema. Welk thema het wordt, zal op voorhand worden aangekondigd.
  • Op dinsdagavonden houden we een schaakbarak. Iets voor 20uur komen we samen in ons virtueel schaakhuis. Tussen 20u-21u bespreken we dan nieuwe initiatieven, bekijken we partijen van elkaar of delen we nieuws.
  • Op woensdagnamiddagen tussen 16u-18u organiseren we wekelijks rapidtornooitjes voor spelers met weinig of geen schaakervaring.
  • Op vrijdagavonds tussen 20u30-22u30 organiseren we ons wekelijks individueel blitztornooi.
  • Op zaterdagochtends tussen 10-12u organiseren we ons wekelijks individueel rapidtornooi.
  • De zondagse battles. Wij nemen voorlopig met 1 ploeg deel aan de Beneliga in 1ste afdeling. De Beneliga is een interclubcompetitie tussen Belgische en Nederlandse ploegen online op lichess. Meer details hierover op de blog schaken-brabo.